Saturday, November 21, 2009

Bowling (Jabatan Open)


Azri dapat hadiah dari Pn Zawiah.. Jangan lupa bawak makan tu kat OPIS nanti yuurrp

Wah, hebat-hebat belaka pemain  ICT kita bermain. Semuanya berjaya membuat balingan yang menabjubkan :) pada kejohanan tertutup Jabatan tahun 2009 di putrajaya pada 21 November 2009 ... Walau bagaiman punnnnnn, kelibat JOhn tak nampak jadi samar-samar la... Mana John... Mana John... Biasanya kat Screen monitor mesti ada Nama JOHN (ASHROLI) strike 5x, 6 x, 7 kali... tapi kali nie  Tak de StRIKE LANSUNG... tangan JOHN kene bendung la nampak gayanya hehehe.. Rupa nya ada Sinar lain mengantikan sinar John Yang tak menjadi nie ... Tak SANGKA AZRI jadi pemain harapan ICT , dapat piala tuuuu ... Aku pun tak tahu piala apa yang dimenangi oleh azri nie... ApA pun taniah hehehhe .. TAk pe JOHN nanti len kali tahun depan RAMPAS kembali piala pusingan dari ABANG SHAMSURI ekkkk... hehehe :)


Tangkap Gambar beramai-ramai selepas terima hadiah



Makan -Makan hehehe ... Pn Zawiah belanja kita orang :)



aku dan Hawa curi jalan2 kat Alamanda .. Gaya nak pergi tengok wayang je





Nak tengok wayang tapi dah nak MAGHRIB.. so sempat TAngkap2 gambar jela :)  





6 comments:

payah benor nak letak komen... pas ni susah2 sgt, aku inject virus laa....

komen yang entah ke brape kali dah nih... "tahniah azri!" :P

penat menaip, last² xleh post pulak. advance bona lah! :P

Hahaha Saya hanya menang sorak je.. sokong geng-geng ICT, kasi naik semangat sikit.. En Hisham berlatih bowling rajin -rajin kat sana, biar ICT bolot semua hadiah hehehehe :)

p/s bagi kekawan2 aku dah perbetulkan keadaan ruangan comment tuuu.. Kali sonang la koraang nak komeng ... Jangan kasi taruk Virus sudahla hehehe... Advance nie eza oooii

There was an error in this gadget