Tuesday, August 31, 2010

Jabatan Bersama Bomba

Jabatan bersama Bomba
Pada bulan 8 lepas , Jabatan Meteorologi Malaysia  anjuran bahagian latihan telah mengadakan satu seminar keselamatan bersama pihak bomba Malaysia. Pada waktu ini la ramai hero-hero jabatan mengambil peluang menunjuk keberanian dan bakat menuruni tali dari tingkat 3 bangunan lama (Bahagian Alatan dan Penyelenggaraan)… Jom meh tgk gelagat mereka ye… gambar ini telah diambildari tingakat 5 Bangunan utama … Biasala tingkap di bahagian ICT boley dibuka hehehehe….
Ramai yang turun melihat aksi-aksi hero jabatan kite tuu..Azman OA.. Mak aku tergayut nie... Tolong Mak!banyak lagi gambar yang boleh dilihat di http://s795.photobucket.com/albums/yy239/udinho8/Bomba%20di%20JMM/.

Program ini telah menarik ramai staf-staf jabatan..  Yelah progmam ini lain-dari yang dahulu ... Yang dahulu kita aasyik berlatih fire drill lepasa itu berkumpul dilaman yang tidak seberapa besar di belakang bangunan latihan itu... Lepas ini mungkin kita dan Jabatan Bomba Malaysia boleh buat Flying Fox pulak ekk... Selamat menyambut ramadhan

0 comments: